post-its die wél blijven plakken en niet opkrullen- én draagbare whiteboards

Ik ben GEK op post-its. Mijn hele kantoor hangt vol met die dingen.
teslaamazing
Toen ik afgelopen half jaar mega gefrustreerd afhaakte van de reguliere post-its die omkrullen en naar beneden vallen, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief.
Ik heb iets heel gaafs gevonden: Tesla Amazing.
Deze post-its zijn tenminste fatsoenlijk te beschrijven, blijven eeuwig hangen en vooral: krullen NIET om… je kunt er mee schuiven! Bekijk in de video hoe dat eruit ziet.
Tesla Amazing gebruikt statisch papier. Ik vind het onwijs handig. Het zijn niet alleen post-its, er zijn allerlei maten, tot en met formaat draagbaar whiteboard. Ik heb tegenwoordig zo’n rol standaard in de auto liggen. Je kunt er  gewoon een tegen een raam of een muur plakken. Ideaal! Want het werkt ook als een whiteboard: uitwisbaar en herschrijfbaar. Voor scrum masters perfect om altijd bij je te hebben, weegt niets en plakt overal. Ik maak er bewegwijzering van, kladblaadjes, notitieblaadjes, brownpapers, als ik een brainstormsessie heb combineren we het whiteboard met post-its. Aan het eind van de sessie rol ik m op en neem ik m zo mee, met post-its en al.
Dus werk je met een papieren scrumbord en ben je net als ik helemaal klaar met omkrullende post-its: op deze site (www.teslaamazing.com) kun je statische post-its en draagbare whiteboards bestellen.
En helemaal leuk: als je de code KnipoogICT invult krijg je 20% korting!
Bestellen maar!

One Response to post-its die wél blijven plakken en niet opkrullen- én draagbare whiteboards

  1. Wouter van den Eerenbeemt 31 januari 2017 at 10:30 #

    Kijk, dat is nog eens een handige tip voor onze consultants én klanten!

Geef een reactie

Download nu het gratis e-book

7 eigenschappen van een Agile organisatie

ebook-cover-7-eigenschappen-van-een-agile-organisatie

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!