Aanbevelingen

Over de Agile Bootcamp:

Een dagje Agile Bootcamp en je bent weer helemaal wakker geschud om je onderhanden werk opnieuw te bezien. De dag heeft mij geïnspireerd om mijn werk scherper in te delen en focus aan te brengen. Ik ben direct aan de slag gegaan met de Trello-app en heb mijn eigen scrum bord gemaakt. Samen met een collega hopen we nu voor ons hele team scrum borden te gaan maken om overzicht te krijgen in ons werk.

Mark Hoogland

Ja wie had dat gedacht, paardensprong en Agile bootkamp… Nou ja die laarzen kan ik nog begrijpen, maar het was wel een sprong naar meer gevoel en kennis over Agile en Scrum… Als PM keek ik er toch wat sceptisch naar, moet dat nou allemaal dat Agile gescrum, ben toch altijd flexibel geweest? Maar na een uurtje paardrijden kreeg ik toch wel een goed beeld, zwetend zat ik te kijken hoe de show werd opgevoerd, maar wel met inhoud, het ging ergens over… Heb Agile en Scrum uit elkaar wete te trekken en begrijp beter de achtergrond en toepasbaarheid van deze ontwikkelingen.. Want wees nou eerlijk al die projecten die uitlopen en van het pad af raken daar moeten we toch vanaf! De bootkamp gaf mij een goed overzicht van hoe je dit op je project kan (moet) toepassen en ga het nu ook zeker doen bij mijn project om een bank-app neer te zetten.

Adri Odding

Op een snelle, leuke manier kennismaken met Agile en Scrum en meteen in te zetten bij verder gebruik!

Hein Berendsen

In maart 2016 heb ik met veel plezier bij KnipoogICT de training Real Life Projectmanagement gevolgd. Gerdy is een bevlogen trainer die op een leuke en speelse manier het ijs breekt. In de training is volop ruimte om aan eigen doelstellingen te werken om een nog betere projectmanager te worden. Ik kan deze training dan ook van harte aanraden!’

Xander Burchartz – Burchartz Consultancy

Gerdy valt op door haar capaciteit om net dat beetje extra uit mensen te halen, zowel als coach als projectleider. Door haar enthousiasme en vasthoudendheid, weet zij mensen en organisaties in beweging te krijgen en keer op keer resultaten te behalen.

Als persoon is Gerdy open, direct en ontzettend betrokken en dat maakt haar een zeer prettig persoon om mee samen te werken

Willem Lammerts – DocLogic